Tarieven
De tarieven van persoonlijke coaching, zakelijk en particuliere tarieven
coach, ADD, ADHD, tarieven, vergoeding, zorgverzekeraar, particulier, zakelijk, tarief, vergoed
17133
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17133,bridge-core-2.3.7,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-22.3,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Tarieven

TARIEVEN PARTICULIER

Onderstaande tarieven zijn per sessie van 50 minuten, inclusief BTW.

Tarieven

Intakegesprek

€ 35,-

Telefonisch consult

€ 32,50

Maximaal 30 minuten

Coachingsessie

€ 70,-

Per sessie

Coachpakket I

€ 360

Traject van vijf coachingsessies inclusief de intake én een korting van €25.

Coachpakket II

€ 700

Traject van acht reguliere coachingsessies en twee follow-up coachingsessies (als nazorg, periodiek onderhoud of preventie van terugval), inclusief intake. Bij afname van dit coachpakket komen de kosten van de intake, zijnde €35, te vervallen.

Running therapie

€ 90

Therapeutische duurloop onder begeleiding. Ter aanvulling en aansluiting op je coachingstraject bij Focus YourSelf of therapie bij een gespecialiseerde hulpverlener. Prijs is per strippenkaart voor tien runningsessies. Neem contact met mij op voor meer informatie over de running therapie

De betaling van de intake en de coachingsessies geschiedt per PIN. De betaling van het telefonisch consult en de coachpakketten gaat via factuur.

Mocht het particuliere tarief echt een probleem geven, laat het dan weten. We zullen dan samen kijken naar een oplossing binnen jouw mogelijkheden.

TARIEVEN ZAKELIJK

Voor bedrijven wordt een offerte op maat gemaakt, waarbij ik werk met vaste prijsafspraken.

Wil je een afspraak maken? Neem contact met me op!