Persoonlijke coaching
Persoonlijke coaching van Yvonne Stiegelis op het gebied van ADD en ADHD bij Focus YourSelf: altijd maatwerk
Coach, ADD, ADHD, oefeningen, coaching, training, persoonlijke, matrix, toegewijd handelen, Acceptance and Commitment Therapy, ACT, maatwerk, professioneel, Stiegelis, Teteringen, Breda
15338
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15338,bridge-core-2.3.7,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-22.3,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Persoonlijke coaching

COACHING BIJ FOCUS YOURSELF

Heb jij het gevoel dat het anders moet, maar dat je niet weet waar je dat ‘anders’ zou moeten vinden?

Coaching bij Focus YourSelf leert je de Focus op jezelf te houden.

Ontdek wat je kunt doen om je persoonlijke situatie te verbeteren; voor nu én in de toekomst. 

WAT WERKT VOOR JOU

De ervaring leert dat ADD en ADHD specifieke problemen opleveren op het gebied van zogenoemde “executieve functies”, zoals het starten of afmaken van taken, het halen van deadlines en het kunnen overzien van tijd. Mensen met ADD of ADHD hebben zich in hun leven vaak moeten aanpassen aan ‘hoe het hoort’. Met gerichte coaching proberen we dat stuk los te laten en samen te achterhalen ‘wat wél werkt’. De coaching bij praktijk Focus YourSelf is er dan ook op gericht de focus te leggen op wat voor jóu belangrijk is, wat voor jóu werkt en waar jíj goed in bent en blij van wordt. Belangrijk hierbij is het achterhalen van jouw waarden. Deze zullen je richting geven. 

LEER VOELEN WAT VOOR JOU BELANGRIJK IS

Aan de hand van één-op-één-gesprekken en verschillende oefeningen, krijg je voldoende inzichten in wat de functie is van jouw gedrag. Waarom doe je wat jij doet? Brengt jouw gedrag je dichter bij datgene wat je belangrijk vindt, dichter bij de persoon die je wilt zijn? Of juist verder weg? Als je je hiervan beter bewust bent, wordt het makkelijker om ermee aan de slag te gaan en zo verandering en ontwikkeling te bewerkstelligen. De focus ligt op het leren voelen wat je zélf belangrijk vindt, in plaats van steeds te willen voldoen aan dat perfecte plaatje voor de buitenwereld.

Samen werken we aan veranderingen, op gedragsniveau, maar ook op identiteitsniveau, het niveau waar de échte veranderingen daadwerkelijk plaatsvinden en ook blijven beklijven. Tijdens de coaching krijg je praktische handvatten om hiermee aan de slag te gaan.

FOCUS OP HET POSITIEVE

Door de coaching leer je om AD(H)D bij jezelf te accepteren en zelfs te respecteren door de nadruk op de positieve kanten van ADD en ADHD te leggen. ADD en ADHD gaan namelijk ook samen met hele mooie kwaliteiten. Als ACT-coach (Acceptance and Commitment Therapy) leer ik je anders en bewust om te gaan met ongemak door enerzijds acceptatie en meer zelfinzicht en anderzijds meer toegewijd handelen. Door coaching bij Focus YourSelf ben je beter in staat om de kwaliteiten bij jezelf te herkennen én in te zetten in een waardegedreven leven.

“Leer AD(H)D bij jezelf te accepteren

en zelfs te respecteren” 

VOOR JEZELF EN VANUIT JEZELF

Een belangrijke voorwaarde voor het slagen van de coachingstrajecten bij Focus YourSelf is dat je het voor jezelf en vanuit jezelf doet; jij moet zelf willen werken aan jouw situatie en, ondanks de begeleiding, zul je het zélf moeten doen. Of liever gezegd, je zult het mógen doen, want hoe mooi is het om je in te zetten voor iets dat positief voor jou werkt. Jouw geluk en welbevinden staan of vallen bij de aandacht die je hieraan wilt geven. En het is in jouw eigen belang en dat van jouw directe omgeving om hier zo snel mogelijk mee aan de slag te gaan. Ik kan en wil je er graag bij helpen!

Wil je een afspraak maken? Neem contact met me op!
×

Neem contact op via WhatsApp!

× Aan de slag? Stuur me een appje!