Focus op werk – werknemers
Coaching ADD en ADHD voor werknemers
coach, ADD, ADHD, werk, werkgever, werknemer, functioneren, training, coaching, Breda
17294
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17294,bridge-core-2.3.7,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-22.3,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Focus op werk – werknemers

“Coaching bij Focus YourSelf helpt je de omslag te maken!”.

AD(H)D officieel erkend

ADHD werd heel lang als een kinderziekte gezien, vooral jonge jongens die volgens de geldende norm ‘Alle Dagen Heel Druk’ waren, werden gelabeld met ADHD. AD(H)D bij volwassenen (en dus ook vrouwen!) is in Nederland pas in 1995 door de artsen onderkend en gediagnostiseerd. Vanaf dat moment kwamen steeds meer volwassenen tot de ontdekking dat ze AD(H)D hadden, en dat dus al hun hele leven! Frustratie, een schok en verwarring en tegelijkertijd ook een verklaring voor zoveel. Door aanpassing aan het ‘hoe het hoort’ en steeds kritieken van de omgeving te moeten incasseren, is er vaak gevolgschade ontstaan. En dat breekt op den duur op.

AD(H)D en werk

Inmiddels ben je een volwassene met ADD of ADHD en heb je een baan, of zit je tussen twee banen in. Want ook op het werk loop je tegen steeds dezelfde problematiek aan. En dit komt vooral door onbegrip vanuit de werkomgeving. Het is vaak geen kwestie van onwil, maar pure onwetendheid van wat ADD en ADHD inhouden en wat dat betekent op het werk voor jou en voor je collega’s en leidinggevenden. 

KIJK WAT COACHING VOOR JOU KAN DOEN

Heb jij moeite om het werk binnen redelijke tijd en voor de deadline af te krijgen? Ben jij te vaak uitgecheckt bij die lange vergaderingen? Voel je je anders dan je collega’s die schijnbaar alles onder controle hebben en in ieder geval in de ochtend bij het opstarten van hun pc níet met de ICT hoeven te bellen, omdat zij hun wachtwoord namelijk níet zijn vergeten?

Zeg jij overal maar “ja” op,

terwijl je echt veel liever “nee” zegt tegen nog meer werk op je bord?

En dan eind van de dag (of weer iets daarna) in alle haast naar huis, naar de volgende reeks verplichtingen en toezeggingen in de avond.

Is dit voor jou herkenbaar en wil jij hier iets aan veranderen, op een manier die voor jou goed voelt? Coaching bij Focus YourSelf helpt je hierbij. Door middel van gerichte coaching pakken we samen de voor jouw relevante thema’s aan. Samen gaan we voor de omslag!

Wil je een afspraak maken? Neem contact met me op!
×

Neem contact op via WhatsApp!

× Aan de slag? Stuur me een appje!