Contact
Vragen of opmerkingen? Neem contact op met Yvonne Stiegelis, coach ADD en ADHD en eigenaar van Focus YourSelf
Coaching, add, Adhd, Focus Yourself, ACT, gedragsverandering, Acceptance and Commitment Therapy, Teteringen, Breda, Yvonne Stiegelis, online, klik, corona, afstand, contact, intake, vragen, opmerkingen
1452
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1452,bridge-core-2.3.7,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-22.3,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Contact

INTAKE

Voor een goed verloop van het coachingstraject is het van belang dat we samen vooraf nagaan of dit de juiste stap voor je is en dat er sprake is van een klik. Daarom werk ik altijd met een intake. Zodra we er beiden een goed gevoel bij hebben, stel ik een coachcontract op voor vijf of tien coachingssessies. Daarna maken we een afspraak voor de eerste coachingssessie en kunnen we het coachingstraject starten!

INTAKEFORMULIER

Voor het maken van een afspraak voor de intake, vul je hiernaast het intakeformulier in.
Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

ONLINE COACHING!

Omdat ik het belangrijk vind iedereen te kunnen coachen, ongeacht de afstand tot mijn coachingspraktijk, bied ik ook online coaching aan. Hierbij bied ik dezelfde hoge kwaliteit en 100% aandacht; de ervaringen zijn erg positief.

CORONA & COACHING

Het is mogelijk om tijdens de coaching voldoende afstand te houden, vandaar de afspraken op locatie nog steeds plaats kunnen vinden.

COACHING ALSO IN ENGLISH!
CONTACT

Heb je vragen, dan kun je een berichtje sturen naar yvonne@focusyourself.nl.

Focus YourSelf
Coaching & Advies ADD en ADHD

Hoge Gouw 5

4847 TN Teteringen

yvonne@focusyourself.nl

www.focusyourself.nl

+31 6 414 979 91

INTAKEFORMULIER

    ×

    Neem contact op via WhatsApp!

    × Aan de slag? Stuur me een appje!